TERMENI ŞI CONDIŢII GENERALE


Termeni si conditii


Vă recomandăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile înainte de a utiliza magazinul nostru online. Prin utilizarea acestui site sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile. Dacă nu sunteţi de acord cu termenii si conditiile, va rugam sa nu folositi magazinul online Alveus. Compania ALVEUS ROMANIA îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile pe www.alveus.ro în orice moment. Cumpărătorii sunt de acord să respecte schimbările de fiecare dată când utilizaţi site-ul web, astfel încât acestea sunt în consecinţă sfătuiţi să consulte termenii şi condiţiile înainte de a face o achiziţie.


Cumparaturi sigure


Magazinul online www.alveus.ro (denumit în continuare Website) este un magazin online detinut de compania ALVEUS ROMANIA SRL, Str Petre Liciu, nr 10 Sector 4, Bucuresti. (în continuare denumit Vanzator)

Dacă aveţi nevoie de informaţii cu privire la comanda si livrare, ne puteţi contacta prin telefon: 021/33.00.013 sau sa ne trimiteti un e-mail pe bucuresti@alveus.ro

Prin plasarea unei comenzi sunteti de acord cu contractul de vânzare. Contractul de vânzare poate fi agreat numai de către cumpărători cu domiciliul permanent în Romania. Contractul de vânzare, adică formularul de comanda se păstrează de către vânzător şi cumpărătorul poate obţine prin cerere scrisă la orice moment în termen de 5 ani de cand a făcut cumpărarea. Informaţii despre cumpărători, dobândite pe site-ul nostru, sunt atent protejate. Vă asigurăm că informaţiile colectate vor fi folosite doar pentru a efectua achiziţia şi pentru a îmbunătăţi site-ul web. Puteţi citi mai multe despre protectia informatiilor private in notificările legale. Vânzătorul are dreptul de a contacta cumpărătorul prin telefon sau e-mail înainte de livrarea de mărfurilor în scopul de a verifica informaţiile de contact. Daca vânzătorul este în imposibilitatea de a contacta cumpărătorul in lipsa informaţiilor de contact, Vânzătorul poate lua în considerare formularul de comanda gol şi nu va fi efectuata livrarea.


Deteriorarea produsului


La primirea produsului, cumpărătorul este obligat să verifice cu atenţie ambalajul şi conţinutul său. Nu ar trebui să existe nici o deteriorare a produsului; cumparatorul trebuie sa aduca imediat acest lucru în atenţia vanzatorului. Cumpărătorul este obligat să redacteze un proces-verbal, împreună cu reprezentantul curierului şi să acorde o atenţie specială în completarea secţiunii cu privire la starea pachetului şi a produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul deteriorat, care va fi trimis la adresa expeditorului, împreună cu procesul-verbal, cu plata la vanzator (ALVEUS ROMANIA). Dupa primirea produsului deteriorat, noul produs va fi trimis la cumpărător cât mai curând posibil.

În cazul în care cumpărătorul va constata un defect ascuns de fabricatie după ce produsul a fost livrat, în termen de 30 de zile de la livrare, el / ea va raporta prejudiciul la bucuresti@alveus.ro, sau prin telefon:021/33.00.013. În scopul de a raporta deteriorarea produsului în termen de 30 zile de la livrare, pachetul trebuie să fie pastrat şi în funcţie de starea pachetului, se va determina  modul în care prejudiciul a fost făcut. Este recomandat să fie facuta o fotografie cu produsul deteriorat şi sa fie trimisa la bucuresti@alveus.ro . Reclamatiile privind posibile defecte aparute in timpul transportului trebuie trimise in maxim 24 ore de la primirea coletului. Reclamatiile ulterioare nu se vor lua in considerare.


Livrarea


Mărfurile comandate vor fi livrate la adresa înscrisă pe comanda. Mărfurile sunt livrate de luni până vineri. În termen de două zile, clientul va fi ulterior informat cu privire la perioada de livrare, prin e-mail. (Notă: perioada de livrare pentru chiuvete de bucatarie fabricate din material compozit Algranit poate dura un pic mai mult). Livrarea se va face pe teritoriul Romaniei. În nici un caz nu este responsabil magazinul online pentru timpul de livrare depăşit. Veţi fi informat imediat în cazul în care stocul este epuizat. Vă vom prezenta oferta alternativă sau va vom informa despre perioada de livrare a produselor comandate.


Opţiuni de plată online:


Numerar la livrare


Tu faci plata în numerar, atunci când curierul va aduce bunurile comandate. Preţul total de achiziţie va fi prezentat in comanda, iar costurile de livrare vor fi comunicate in mailul cu confirmarea comenzii. Preţul declarat în ziua în care comanda a fost făcută este, de asemenea, preţul actual al produsului.

In Bucuresti :
Transportul este gratuit pentru comenzile cu o valoarea mai mare de 500 ron.
Transportul pentru comenzi mai mici de 500 ron este de 19.99 ron(TVA inclus)

In alte orase:
Transportul pentru comenzi cu o valoare mai mare de 1000 ron si cu o greutate maxima de 10 kg este gratuit.

Pentru transportul comenzilor cu o valoare mai mica de 1000 ron se va achita o taxa de transport de  15 lei + 1 leu pe fiecare kg suplimentar + TVA  In cazul livrarilor in localitatile care nu sunt in reteaua de curierat se va achita o taxa de 0.7 ron pe km suplimentar.

In cazul rambursului (achitarii cash la curier) se va percepe o taxa de 10 ron
Oferta şi preţurile sunt valabile până la vânzare sau pană când vom primi anularea în scris a comenzii. Toate preturile produselor includ TVA. Mărfurile sunt impozitate la o rată a TVA de 24%. Imaginile sunt simbolice şi nu reflecta intotdeauna intocmai produsul. Ne rezervam dreptul de a modifica potenţiale erori în catalog, pe pagina web şi în alte reclame, fără notificare prealabilă.

În cazul în care sunteţi nemulţumit cu bunurile achiziţionate pentru orice motiv, mărfurile trebuie să fie returnate în termen de 5 zile de la livrare, pe care cumparatorul le poate retrage din contractul de vanzare fără a fi obligată să dea nici un motiv. Mărfurilor returnate trebuie să fie intacte şi în ambalajul original. Costurile de returnare vor fi acoperite de către client şi coletul va fi livrat la următoarea adresă:

ALVEUS ROMANIA SRL
STR PETRE LICIU, NR 10, SECTOR 4
BUCURESTI

Putem înlocui produsul, daca doriti acest lucru.
Sperăm să vă bucuraţi de achiziţie!Date contact – sediu

   
     
SC ALVEUS ROMANIA SRL    
     
Adresa :   Str. Petre Liciu nr.10, sector 4
Cod postal 040308, Bucuresti
     
Telefon :   + 40 021 330 00 13
+ 40 021 330 00 12
Fax :   + 40 021 330 01 13
     
e-mail :   bucuresti@alveus.ro
web :   www.alveus.ro
     
     
     

Informatii generale:

   
     
Nume :   SC ALVEUS ROMANIA SRL
     
Adresa :   Str. Petre Liciu nr. 10, sector 4,
Cod postal 040308, Bucuresti
     
Director general :   D-l Ilie Raducu Eugen
     
Telefon :   + 40 021 330 00 13
+ 40 021 330 00 12
     
Fax :   + 40 021 330 01 13
e-mail :   office@alveus.ro
web :   www.alveus.ro
     
CUI :   RO 12034287
Nr.ord.reg.com. :   J40/6518/1999
Site-uri pe alveus.ro folosesc cookie-uri de domenii.
Nu sunt de accord