Confidentialitate

Noi respectam intimitatea dumneavoastra si toate datele sunt tratate cu cea mai mare grija si confidentialitate. Cand accesati acest site, autentificare si toate datele conexe ( incluzand adresa IP, data, ora, paginile accesate ) sunt stocate in serverul nostru. Aceste date sunt folosite doar pentru statisticile noastre interne si sunt anonime. Acestea ne ajuta doar sa ajustam acest site la nevoile consumatorilor nostrii. Datele nu sunt niciodata transferate unei alte parti.

Datele primite de noi atunci cand va inregistrati sunt tratate confidential si niciodata nu vor fi transferate catre o alta parte. Informatiile personale (nume sau adresa de e-mail ) pe  care le receptionam cand ne contactati pe e-mail , sunt folosite doar pentru corespondenta, pentru a va putea transmite informatiile pe care le-ati cerut. Noi nu vindem si nu imprumutam aceste informatii unei a treia parti. Nu va putem garanta ca datele transmise prin internet nu vor fi citite sau schimbate de o a treia parte neautorizata. Daca aveti alte intrebari legate de aceste lucruri nu ezitati sa ne contactati.


Informatii legislative

In ciuda faptului ca vom face tot posibilul ca informatiile ce apar pe acest site sa fie corecte si actualizate, ne este imposibil sa va garantam intotdeauna acest lucru. Nu suntem responsabili pentru acele informatii care poate nu sunt actualizate, pot contine erori sau omisiuni. Nu  suntem responsabili sau datori pentru operarea gresita si /sau disponibilitatea acestui site sau pentru increderea oricarei persoane fata de continutul acetuia. Daca aveti alte intrebari legate de aceste lucruri nu ezitati sa ne contactati.

Copyright

© SC ALVEUS ROMANIA SRL are toate drepturile rezervate.Daca nu exista nici o specificare, toate materialele de pe acest site sunt protejate de copyright si nu pot fi utilizate decat cu acordul proprietarului impreuna cu materialele relevante. Continutul si materialele acestui site nu pot fi downloadate sau copiate fara permisiunea propietarului.
Daca aveti alte intrebari legate de aceste lucruri nu ezitati sa ne contactati.

Site-uri pe alveus.ro folosesc cookie-uri de domenii.
Nu sunt de accord