DESPRE NOI


Kovinoplastika Lož este o companie internationala cu o indelungata traditie, scopul nostru este sa raspundem cererii clientilor cu produse de calitate si functionale. Suntem organizati ca un singur grup, cu patru centre de profit si multe companii afiliate atat in Slovenia cat si in strainatate.
Operatiunile care sunt efectuate in conformitate cu certificatele internationale obtinute, cunostiintele noastre si tehnologiile moderne au ca rezultat o performanta in toate liniile noastre de produse.

Ne dezvoltam si facem investitii in toate domeniile activitati noastre. Produsele si serviciile noastre sunt comercializate sub diferite marci comerciale, marci gestionate de noi insine sau cu ajutorul partenerilor nostri. Operatiunile noastre pe pietele mondiale sunt bine directionate si responsabile.
Activitatile noastre din trecut si viitor se bazeaza pe imbunatatirea performantelor si pe promovoarea excelentei in afaceri, pe cresterea valorii adaugate. Aceasta este o garantie pentru satisfacerea partenerilor nostri de afaceri si a consumatorilor.BRANDUL ALVEUS


Brandul ALVEUS apartine unuia dintre principalii furnizori europeni de chiuvete de bucatarie, produse de gastronomie si alte produse pentru bucatarie. Experienta noastra de 42 de ani, productia a multe milioane de chiuvete de bucatarie si a peste un milion de produse de gastronomie, precum si cresterea continua a volumului de vanzari dovedeste orientarea noastra catre piata si activitatea de inovare.
Brandul ALVEUS combina chiuvetele de bucatarie, cosurile de gunoi,masinile de gatit, bateriile de bucatarie, cu un personal instruit, un departament cercetare si dezvoltare si o vasta retea de vanzari atat in tara de origine cat si in strainatate pentru a raspunde celor mai exigente nevoi ale clientilor si utilizatorilor de echipamente de bucatarie.
Site-uri pe alveus.ro folosesc cookie-uri de domenii.
Nu sunt de accord