Chiuvete incastrabile

Cautare avansata
Denumirea produsului: Material:
Gama: Culoare/finisaj
Orientarea cuvei: Tipul de instalare:
Pret De la: La: Dimensiune dulap: Numarul de cuve:


Alveus CRYSTALIX

Chiuvetele de bucatarie din gama Crystalix vor da libertate creativitatii tale. Ele sunt făcute pentru cei mai pretenţioşi utilizatori, care nu fac compromisuri de la calitate, dar, de asemenea, nici de la design. Chiuvetele Crystalix sunt disponibile în trei modele diferite şi două culori de sticlă - alb şi negru. Ele sunt fabricate din oţel inoxidabil premium de grosime peste medie şi din sticlă tratata termic cu o grosime de 10 mm. Caracteristica lor de bază sunt  razele mici (10 mm), în combinaţie cu o adâncime a cuvei de 200 mm,.Acestea oferă o capacitate semnificativ crescută a cuvei. Tratarea termica a sticlei imbunatateste proprietatile mecanice,crescandu-i foarte mult duritatea. Prin urmare, chiuvetele Crystalix sunt foarte compacte şi dure, în ciuda aspectului lor modern. Raze extrem de mici, în asociere cu adancime peste medie creaza spaţiu suplimentar pentru utilizarea mai confortabilă chiuvetei.


karat

Alveus KARAT

Chiuvetele de bucătărie din familia Karat va lasa creativitatea libera. Ele sunt făcute pentru cei mai pretențioși utilizatori, care au nevoie nu numai de calitate fara compromisuri, dar, de asemenea si de un design de ultimă oră. Chiuvete Karat sunt disponibile în trei modele diferite și două culori de sticla - alb și negru. Ele sunt fabricate din oțel inoxidabil de grosime peste medie și cu sticla securizata de 10 mm grosime.


karat

Alveus WAVE

Chiuvetele de bucătărie din familia Wave va lasa creativitatea libera. Ele sunt făcute pentru cei mai pretențioși utilizatori, care au nevoie nu numai de calitate fara compromisuri, dar, de asemenea si de un design de ultimă oră. Chiuvete Wave sunt disponibile în trei modele diferite și five culori de sticla - Black, white, viola, yellow and red. Ele sunt fabricate din oțel inoxidabil de grosime peste medie și cu sticla securizata de 10 mm grosime.


Alveus GLASSIX

Chiuvetele de bucatarie Glassix va lasa creativitatea libera. Sunt facute pentru cei mai pretentiosi utilizatori, care au nevoie nu numai de calitate fara compromisuri, dar, de asemenea, si de un design de ultimă oră. Chiuvete Glassix sunt disponibile în două modele si în five culori de sticlă - alb și negru, yellow, red and viola. Ele sunt fabricate din oțel inoxidabil de grosime peste medie și cu 10 mm grosime de sticlă securizata.


 
Site-uri pe alveus.ro folosesc cookie-uri de domenii.
Nu sunt de accord