Cuve montate sub blat (ingropate)

Cautare avansata
Denumirea produsului: Material:
Gama: Culoare/finisaj
Orientarea cuvei: Tipul de instalare:
Pret De la: La: Dimensiune dulap: Numarul de cuve:


Alveus COLECTIA Monarch

Fiecare bucătărie merită o chiuveta minunata.  Gamei de chiuvete de bucatarie  Alveus i s-a alaturat grupa de chiuvete Monarch, colecţie care e disponibila in trei nuante din oţel inoxidabil. În bucătăria ta, anumite modele de chiuvete din oţel inoxidabil vor straluci in nuante de aur, cupru sau antracit. Luciul metalic al chiuvetei adaugă misticism bucătăriei şi datorita tehnologiei folosite, fiecare chiuveta este unica. Atractivitatea şi funcţionalitatea chiuvetei este completata de accesorii cum ar fi tocatoare din lemn sau sticlă si site de scurgere. Chiuvetele din Colectia Monarch pot fi completate de baterii de bucatarie din gama standard Alveus.


Alveus QUADRIX

Gama de chiuvete Quadrix permite o mare libertate de creatie in bucatarie. Cu forme curate şi o atingere a celor mai noi tendinte, acestea sunt concepute pentru cei mai pretenţioşi utilizatori. Linia include cinci modele de cuve de diferite dimensiuni, care pot fi combinate în toate felurile posibile. Chiuvetele sunt fabricate din oţel inoxidabil de înaltă calitate cu grosimea peste medie. Caracteristica lor de bază sunt razele mici (10 mm), în combinaţie cu o adâncime a cuvei de 200 mm,.Acestea oferă  o dimensiune a cuvei semnificativ crescuta. Cu instalarea sub blat, ce vine pozitionat peste marginea cuvei,  creşte în mod semnificativ suprafaţa de lucru. Chiuvetele Quadrix sunt de asemenea disponibile în variantele de montare la nivelul blatului sau incorporabile. Unele combinatii tipice sunt aratate la sfarsitul prezentarii pentru a face mai uşoară decizia ta.


Alveus VARIANT

Cu numeroasele cuve Variant , dorintele si nevoile tale pot fi satisfacute oricum doresti. Poti alege intre zece modele cu forme si dimensiuni diferite, care se monteaza sub blaturi din materiale rezistente la apa, cum ar fi piatra naturala, material compozit sau lemn rezistent la apa. Cuvele sunt realizate din inox cu finisaj satin. Pentru a completa gama de cuve, poti de asemenea alege numeroase accesorii.
Pentru a va usura decizia, cateva configuratii care se potrivesc diferitelor dimensiuni de dulapuri sunt prezentate la sfarsitul prezentarii.


Site-uri pe alveus.ro folosesc cookie-uri de domenii.
Nu sunt de accord