Chiuvete inox incastrabile

Cautare avansata
Denumirea produsului: Material:
Gama: Culoare/finisaj
Orientarea cuvei: Tipul de instalare:
Pret De la: La: Dimensiune dulap: Numarul de cuve:


Alveus COLECTIA MONARCH

Fiecare bucătărie merită o chiuveta minunata.  Gamei de chiuvete de bucatarie  Alveus i s-a alaturat gama de chiuvete Monarch, colecţie care e disponibila in trei nuante din oţel inoxidabil. În bucătăria ta, anumite modele de chiuvete din oţel inoxidabil vor straluci in nuante de aur, cupru sau antracit. Luciul metalic al chiuvetei adaugă misticism bucătăriei şi datorita tehnologiei folosite, fiecare chiuveta este unica. Atractivitatea şi funcţionalitatea chiuvetei este completata de accesorii cum ar fi tocatoare din lemn sau sticlă si site de scurgere. Chiuvetele din Colectia Monarch pot fi completate de baterii de bucatarie din gama standard Alveus.


Alveus VISION

Chiuvete Alveus Vision  sunt de fapt mici bucatarii, pline cu idei noi. Designul lor este adaptat la cerinţele bucatarilor moderne care asteapta maximum de funcţionalitate şi de ajutor. Cuvele mari şi picuratorul fac spălarea şi drenarea mai uşoara. O caracteristică specială este o zonă de scurgere suplimentara cu evacuare proprie, unde puteţi să vă păstraţi buretele sau pot fi deversate deşeurile lichide.  Designul chiuvetei este în întregime conceput astfel încât sa se scurga toată apa de pe suprafata acesteia.Utilitatea chiuvetei este sporită de sifonul cu pop-up.Chiuvetele Vision sunt fabricate din oţel inoxidabil durabil de grosime peste medie, care asigură rigiditate si o durata  lunga de viaţă. Modelul  picuratorului asigura o curatarea usoara şi un nivel ridicat de igienă. Atractivitatea si functionalitatea chiuvetei sunt completate de accesorii incluse (tocator din lemn, sita de scurgere din inox, sifon cu pop-up).


Alveus PRAKTIK

Liniile moderne ale chiuvetelor Praktik aduc o notă de estetica si functionalitate în bucătărie. Au adâncimi excepţionale (de până la 260 mm) şi  dimensiuni ale cuvelor foarte mari, ceea ce face ca munca in bucatarie  sa fie usoara.Gama  Praktik este formata din trei modele. Puteţi alege astfel dintre chiuvete cu numere diferite de cuve, cu sau fara picurator şi dintre diferite dimensiuni si modele.Cuvele sunt reversibile şi pot  fi instalate fie pe dreapta , fie pe  stânga.Gama largă de accesorii oferă funcţionalităţi excepţionale de  folosinta a suprafaţa de lucru.


Alveus PIXEL

Unicitatea chiuvetelor Pixel se reflectă în mărimea cuvei, design-ul original al picuratorului şi al tocatorului, tocator ce se potriveşte tuturor modelelor. Tocatorul  poate fi folosit pe picurator sau poate culisa deasupra cuvei.Cuvele mari au o adancime de 190 mm .Zonele de scurgere pot fi utilizate pentru uscarea paharelor si a ustensilelor de gatit Toate modelele Pixel sunt din oţel inoxidabil premium cu finisaje satin sau microleinen. Caracteristicile chiuvetelor,  fără îndoială, vor adăuga eleganta bucătăriei tale.


Alveus FUTUR

Chiuvetele din gama Futur se disting printr-un design curbat, caracteristica ce pune în evidenţă caracterul personal al bucatariei dumneavoastra. Puteţi alege dintre opt modele realizate din otel inoxidabil sau compozite in diverse culori. Cuvele tuturor modelelor oferă o adâncime peste medie (195 mm). Toate chiuvetele sunt dotate standard cu sifoane pop-up, în timp ce anumite modele, vor veni  din standard cu site din oţel inoxidabil. Variantele din oţel inoxidabil sunt disponibile în finisaje satin, leinen şi microleinen, completând astfel bucatariile tradiţionale, precum şi bucătăriile moderne.


Alveus LINE

Gama Line are un design modern şi linii curate,  soluţii inovatoare şi funcţionale transcende limitele zonei "umede"din bucătărie. Datorita accesoriilor variate şi numeroase, chiuveta Line face munca in bucatarie mult mai uşoara. Soluţiile funcţionale de spălare şi  preparare a produselor alimentare,  tipice pentru chiuvetele de top si concepute pentru cei mai pretenţioşi utilizatori sunt acum disponibile la preţuri rezonabile.  Toate  sitele şi tavitele se încadrează atat in cuva mica cat si in cea mare, iar tocatoarele  pot aluneca de-a lungul intregii suprafete a chiuvetei sau  numai a cuvei. Sa combinati diversele accesorii si sa le adaptati la nevoile dumneavoastra este acum foarte usor. Puteţi alege între nouă modele diferite. unele din ele sunt marcate FS, ce indica tipul de instalare incorporat sau la nivelul blatului, Chiuvetele Line sunt realizate din otel inoxidabil de calitate şi vin in variante de finisaj satin (SAT), Leinen (LEI) .

Alveus ELEGANT

Gama de chiuvete Elegant se potriveste in aproape orice bucatarie, pentru design-ul lor clasic atemporal. Diferite marimi ale cuvelor şi configuraţii cu sau fără picurator compun o gama variata de chiuvete de bucatarie. Cuvele mari au o adâncime medie de peste 190 mm, iar cuvele mici o adancime medie de 140 mm. Poti alege între şase modele realizate în  inox cu finisaje satin,  leinen si microlinen precum şi o gama larga de accesorii.


zoom 30i

Alveus ZOOM

Chiuvete de bucătărie ZOOM sunt un mare compromis de design si dimensiuni de bază. Chiuvete sunt potrivite pentru dulapul de bucătărie de lățime de cel puțin 45 cm. În funcție de nevoile dumneavoastră și capacitățile de bucătăria dumneavoastră puteți alege între trei dimensiuni de suprafață drenaj contemporaneității proiectat. Bucătărie chiuvetă ZOOM poate fi rafinat cu funcții suplimentare prin adăugarea unui tocător de lemn și un coș de filtru.


Alveus DOTTO

Am diversificat o gama de chiuvete de prim pret. Am unit design-ul basic cu cel modern si  am dezvoltat un design simplu, dar  inca contemporan al chiuvetelor de bucatarie. Caracteristica unica a lui Dotto 20 este pozitionarea catre exterior a cuvei mici. Chiuvetele Alveus Dotto sunt realizate din inox cu finisaj Satin.


Alveus FORM

Gama Form se caracterizeaza prin forme frumoase organice si linii clare. Forma rotunda a cuvelor si suprafetele picuratoarelor sunt usor de curatat. Chiuvetele Form sunt disponibile in 5 modele diferite si doua finisaje ale inoxului – satin si leinen. Poti adauga la chiuvetele Form diferite accesorii.


Alveus BASIC

Gama Basic reprezinta baza marcii Alveus si gama cu cel mai mic pret. Poti alege intre chiuvete cu una sau doua cuve, cu sau fara picurator,  in doua variante de finisaje – satin si leinen. Poti adauga la chiuvetele Basic diferite accesorii.


Site-uri pe alveus.ro folosesc cookie-uri de domenii.
Nu sunt de accord