Chiuvete incorporate

Cautare avansata
Denumirea produsului: Material:
Gama: Culoare/finisaj
Orientarea cuvei: Tipul de instalare:
Pret De la: La: Dimensiune dulap: Numarul de cuve:


Stylux

Alveus STYLUX

Bucataria s-a transformat in punctul central al  interioarelor moderne, devenind inima vietii de familie si totodata locul unde se formeaza stranse legaturi de familie.

ALVEUS iti va incalzi inima cu STYLUX, noua familie de chiuvete de bucatarie, care apartine celor mai inalte solutii in designul contemporan. Poti alege dintre 7 modele fabuloase de diferite dimensiuni, fabricate din inox CrNi 18/10, cu o grosime de 1mm, si accentuate printr-o gama larga de accesorii inovative si stilate.

Cu detaliile lor desavarsite si finisarile precise, chiuvetele Stylux vor impresiona chiar si cel mai exigent utilizator. Caracterul unic si usor de recunoscut este pus in evidenta de butonul patrat de  POP-UP.
Raza  10 mm si adancimea cuvei de 200 mm creaza spatiu aditional pentru o folosire confortabila a chiuvetei si permit o curatare  simpla si un grad ridicat de igiena.Colectia Monarch

Alveus COLECTIA Monarch

Fiecare bucătărie merită o chiuveta minunata.  Gamei de chiuvete de bucatarie  Alveus i s-a alaturat Colectia de chiuvete Monarch, colecţie care e disponibila in trei nuante din oţel inoxidabil. În bucătăria ta, anumite modele de chiuvete din oţel inoxidabil vor straluci in nuante de aur, cupru sau antracit. Luciul metalic al chiuvetei adaugă misticism bucătăriei şi datorita tehnologiei folosite, fiecare chiuveta este unica. Atractivitatea şi funcţionalitatea chiuvetei este completata de accesorii cum ar fi tocatoare din lemn sau sticlă si site de scurgere. Chiuvetele din Colectia Monarch pot fi completate de baterii de bucatarie din gama standard Alveus.


Alveus QUADRIX

Gama de chiuvete Quadrix permite o mare libertate de creatie in bucatarie. Cu forme curate şi o atingere a celor mai noi tendinte, acestea sunt concepute pentru cei mai pretenţioşi utilizatori. Linia include cinci modele de cuve de diferite dimensiuni, care pot fi combinate în toate felurile posibile. Chiuvetele sunt fabricate din oţel inoxidabil de înaltă calitate cu grosimea peste medie. Caracteristica lor de bază sunt razele mici (10 mm), în combinaţie cu o adâncime a cuvei de 200 mm,.Acestea oferă  o dimensiune a cuvei semnificativ crescuta. Cu instalarea sub blat, ce vine pozitionat peste marginea cuvei,  creşte în mod semnificativ suprafaţa de lucru. Chiuvetele Quadrix sunt de asemenea disponibile în variantele de montare la nivelul blatului sau incorporabile. Unele combinatii tipice sunt aratate la sfarsitul prezentarii pentru a face mai uşoară decizia ta.


   
Site-uri pe alveus.ro folosesc cookie-uri de domenii.
Nu sunt de accord