Chiuvete inox

Cautare avansata
Denumirea produsului: Material:
Gama: Culoare/finisaj
Orientarea cuvei: Tipul de instalare:
Pret De la: La: Dimensiune dulap: Numarul de cuve:


Inox de cea mai bună calitate Principalele caracteristici şi avantaje ale inoxului CrNi 18/10 sunt:
  • Curăţarea uşoară care asigură un nivel ridicat de igienă
  • Rezistenţă la temperaturi ridicate şi modificări bruşte de temperatură (şoc termic)
  • Rezistenţă la impact
  • Rezistenţă la acţiunea substanţelor chimice
  • 100 % reciclabil
Grosimea inoxului (CrNi) variază de la 0.5 mm până la 1.0 mm, în funcţie de preţul chiuvetei.

incastrabile de inalta calitate

(I) Chiuvete incastrabile


Chiuvetele incastrabile sunt proiectate pentru  instalarea in blatul de bucatarie dand continuitate blatului de lucru. Chiuveta este introdusa intr-un decupaj in blat si fixata cu clemele livrate impreuna cu chiuveta. Chiuvetele  incastrabile Alveus se impart in diferite game, in functie de caracteristicile lor.


Chiuvete inox la nivelul blatului

(F) Chiuvete inox la nivelul blatului ( montate pe blat )


Sunt montate pe blat astfel incat sa formeze o suprafata de lucru uniforma. Marginile subtiri care aproape ca nu se observa ofera posibilitatea unei curatari usoare a blatului de lucru si au avantajul unei montari simple (la fel ca in cazul incastrarii).Exista multe combinatii si cuve disponibile. incorporabile

(S) Chiuvete incorporabile


Sunt instalate in blaturi rezistente la apa (piatra sau materiale compozite) decupate perfect astfel incat marginea chiuvetei sa devina continuarea blatului de lucru. Avantajele chiuvetelor incorporabile sunt continuitatea blatului de lucru, curatarea cu usurinta a acestuia si aspectul atractiv.


 ingropate in blat

(U) Chiuvete ingropate (montate sub blat)


sunt atasate de partea de jos a blatului, marginea chiuvetei fiind practic sub blatul fabricat din piatra sau materiale rezistente la apa. Aceasta instalare permite utilizarea unor cuve de dimensiuni mari in combinatii limitate. Absenta imbinarii intre marginea chiuvetei si blat in partea superioara a acestuia contribuie la posibilitatea curatarii cu usurinta a bucatariei.


 neincastrabile

Chiuvetele neîncastrabile


Chiuvetele neîncastrabile sunt montate ca elemente terminale ale blatului unuia sau a două dulapuri de bucătărie. Marginea acestora măsoară 30. Chiuvetele neîncastrabile au marginea dinspre perete de 30 mm sau în unele cazuri aceasta nu există.Site-uri pe alveus.ro folosesc cookie-uri de domenii.
Nu sunt de accord