Chiuvete incastrabile

Cautare avansata
Denumirea produsului: Material:
Gama: Culoare/finisaj
Orientarea cuvei: Tipul de instalare:
Pret De la: La: Dimensiune dulap: Numarul de cuve:


Alveus Intermezzo

Chiuveta de bucatarie Intermezzo este fabricata din material compozit de inalta calitate Granital si sunt produse  în opt culori diferite. Avantajul este dimensiunea mare a cuvei . Chiuveta este, de asemenea, deosebita pentru picuratorul sau proiectat functional ce permite drenarea apei rapid şi depunerea de ustensile mari sau mici. Suprafaţa netedă este uşor de curăţat şi  igienica.


Alveus Formic

Chiuveta de bucatarie Formic este fabricata din material compozit de inalta calitate Granital si sunt produse în opt culori diferite. Avantajul este dimensiunea mare a cuvei. Chiuveta este, de asemenea, deosebita pentru picuratorul sau proiectat functional ce permite drenarea apei rapid şi depunerea de ustensile mari sau mici. Suprafaţa netedă este uşor de curăţat şi  igienica.


Alveus Sensual

Chiuveta de bucatarie Sensual este fabricata din material compozit de inalta calitate Granital si sunt produse  în opt culori diferite. Avantajul este dimensiunea mare a cuvei. Chiuveta este, de asemenea, deosebita pentru picuratorul sau proiectat functional ce permite drenarea apei rapid şi depunerea de ustensile mari sau mici. Suprafaţa netedă este uşor de curăţat şi  igienica.


Alveus NIAGARA

Daca va doriti o chiuveta mica si functionala, cu siguranta gama de chiuvete Niagara va va atrage atentia. Puteti alege din 8 modele functionale  care sunt disponibile in 2 culori. Chiuvetele Niagara sunt fabricate  din Granital, un material care armonizeaza perfect cu designul modern si garanteaza fiabilitatea produsului. Suprafata are o textura de piatra, este placuta la atingere si igienica. Granital este rezistent la socuri, zgarieturi, pete si lao temperatura de pana la 280 C.Alveus ROCK & ROLL

Daca va doriti o chiuveta mica si functionala, cu siguranta gama de chiuvete Rock&Roll va va atrage atentia. Puteti alege din 8 modele functionale  care sunt disponibile in 3culori.Suprafata are o textura de piatra, este placuta la atingere si igienica. Granital este rezistent la socuri, zgarieturi, pete si lao temperatura de pana la 280C.Alveus CUBO

Chiuvetele de bucatarie Cubo au un design modern şi minimalist. Fabricat din material compozit de inalta calitate Algranit, ele sunt produse în opt modele diferite şi o gamă variata de culori. Cuvele adanci  (adancimea cuvei mari de până la 230 mm, adancimea cuvei mici de până la 151 mm) asigura un nivel ridicat de funcţionalitate. Chiuvetele CUBO au linii drepte şi o suprafaţă netedă, care permit o curăţare uşoară şi o întreţinere  igienica.

Accesoriile  se potrivesc perfect pe forma chiuvetei si vor fi, de asemenea, de ajutor în bucătărie. Tocatorul de lemn este conceput cu atenţie şi extrem de funcţional. În afară de tocatorul de lemn, chiuveta poate fi accesorizata cu două site din oţel inoxidabil. Puteţi alege între cea superficiala şi cea mai adânca, şi să  le utilizaţi pentru scurgerea cestilor spalate, paharelor, legumelor sau fructelor decojite.


Alveus FUTUR

Chiuvete din gama Futur Algranit se disting printr-un design curbat, caracteristică  ce pune în evidenţă caracterul personal al bucatariei dumneavoastra. Puteţi alege între patru modele realizate în diferite culori compozite. Cuvele tuturor modelelor oferă o adâncime peste medie (200 mm). Toate chiuvetele sunt dotate standard cu sifoane pop-up. Materialul compozit Alveus Algranit este disponibil în opt culori diferite, care completează frumos bucătăriile tradiţionale sau elegante.


Alveus LUX

Chiuveta de bucatarie Lux este fabricata din material compozit de inalta calitate Algranit  si sunt produse  în opt culori diferite. Avantajul este dimensiunea mare a cuvei . Chiuveta este, de asemenea, deosebita pentru picuratorul sau proiectat functional ce permite drenarea apei rapid şi depunerea de ustensile mari sau mici. Suprafaţa netedă este uşor de curăţat şi  igienica. Accesoriile disponibile pentru chiuveta Lux includ un tocator de lemn, care se potriveşte perfect la forma chiuvetei.Site-uri pe alveus.ro folosesc cookie-uri de domenii.
Nu sunt de accord