Chiuvete granit

Cautare avansata
Denumirea produsului: Material:
Gama: Culoare/finisaj
Orientarea cuvei: Tipul de instalare:
Pret De la: La: Dimensiune dulap: Numarul de cuve:


Chiuvetele  granit de bucătărie confecţionate din noul material compozit ALGRANIT au un conţinut de 70 % particule de granit unite între ele cu ajutorul unei răşini polimerice de calitate superioară pentru a obţine o robusteţe excelentă şi rezistenţă la temperaturi de până la 280°C. Chiuveta asigură o rezistenţă excelentă la zgârieturi şi impact, în timp ce suprafaţa netedă asigură o curăţare uşoară; murdăria, petele, depunerile de calcar şi chiar substanţele chimice vărsate accidental pot fi îndepărtate fără efort. Robusteţea sporită a materialului precum şi curăţarea în conformitate cu instrucţiunile furnizate garantează o durată de viaţă îndelungată pentru aceste chiuvete.

Chiuvete granit de bucătărie NIAGARA material compozit GRANITAL.
Numele spune totul – Granital contine 80 % granit! Granital este cel mai bun material pentru fabricarea chiuvetei – armonizeaza perfect cu designul modern si garanteaza fiabilitatea produsului. Suprafata are o textura de piatra, este placuta la atingere si igienica. Granital este rezistent la socuri, zgarieturi, pete, decolorari la o temperatura de pana la 280° C.


Chiuvete granit incastrabile oferite la cele mai bune preturi  de distribuitorul sloven Alveus in Romania

(I) Chiuvete de granit incastrabile


Chiuvetele incastrabile sunt proiectate pentru  instalarea in blatul de bucatarie dand continuitate blatului de lucru. Chiuveta este introdusa intr-un decupaj in blat si fixata cu clemele livrate impreuna cu chiuveta. Chiuvetele  incastrabile Alveus se impart in diferite game, in functie de caracteristicile lor.


Site-uri pe alveus.ro folosesc cookie-uri de domenii.
Nu sunt de accord